Premierul Nicolae Ciucă, vizită la Bihor: „Am aplicat în guvern apetența pentru investiții și dezvoltare de la Oradea”

Premierul Nicolae Ciucă a fost zilele trecute în județul Bihor, unde a vizitat șantierul drumului de legătură dintre Autostrada A3 și Centura Oradea și a participat la ceremonia de inaugurare a lucrărilor la fabrica Nokian Tyres, prima fabrică de producere a anvelopelor cu emisii zero de CO2 din lume.

Cu această ocazie, Nicolae Ciucă s-a întâlnit și cu reprezentanții organizației PNL Bihor, condusă de Ilie Bolojan, pe care i-a lăudat pentru rezultatele electorale și pentru buna guvernare locală: „PNL Bihor este o organizație fanion a partidului nostru, nu doar prin rezultatele electorale, cât mai ales prin buna guvernare locală, iar acest lucru este meritul fiecărui liberal de aici și, mai cu seamă, al liderului organizației, Ilie Bolojan. Întreaga organizație PNL Bihor a arătat că ,,se poate” și mă bucur că am putut discuta astăzi cu membrii echipei liberale de aici”.

Nicolae Ciucă a subliniat că Guvernul României a preluat „apetența pentru investiții și dezvoltare” pe care o are Oradea. „Am atras sume record, din fonduri europene și din investiții private, am asigurat o creștere economică robustă de aproape 5% și ne-am atins țintele și jaloanele asumate prin PNRR. Avem astăzi una dintre cele mai reduse rate ale șomajului de la nivelul statelor UE”, a afirmat el.

Premierul și-a exprimat dorința ca România „să continue în aceleași linii” și a anunțat obiectivele următorului Guvern: „Anii 2023 și 2024 trebuie să fie ai creșterii numărului de locuri de muncă bine plătite pentru români. Obiectivul nostru în cadrul viitorului Guvern este să aducem mai multă prosperitate, pentru România și pentru fiecare familie din țara noastră. Ambiția PNL este să aducă puterea de cumpărare a românilor cât mai aproape de media europeană și am încredere că, împreună cu organizațiile liberale din țară, vom reuși să creștem simțitor nivelul de trai al cetățenilor”.

Hits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *