Mesajul lui Nicolae Ciucă de la Țebea

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, marchează un moment semnificativ în istoria României, comemorând eroul național Avram Iancu la Țebea.

La umbra celebrului gorun de la Țebea, un simbol al luptei pentru identitatea românească, Ciucă a transmis un mesaj in care a subliniat că acesta este un moment de răscruce pentru România, un moment în care trebuie să ne concentrăm asupra unui obiectiv comun: “să ducem țara mai departe, în rândul marilor state europene.” Președintele PNL a afirmat cu ocazia aceluiași discurs că dezvoltarea rapidă a României este o posibilitate reală, cu condiția ca românii să fie mai uniți ca niciodată.

În 2024, se vor împlini 200 de ani de la nașterea eroului național Avram Iancu – iar președintele PNL, care ocupă și funcția de președinte al Senatului, a dezvăluit că Parlamentul a aprobat un proiect pentru declararea Anului “Avram Iancu”. Acesta va oferi o oportunitate de a discuta despre viitorul României și de a construi, poate, un nou proiect de țară.

Președintele PNL a subliniat că este crucial să ne concentrăm pe obiectivele naționale și să ne canalizăm energia spre definirea locului nostru în comunitatea europeană. Totodată, a avertizat cu privire la perioada actuală, în care ura, judecata pripită și invidia par să divizeze societatea românească. Ciucă a subliniat că pentru a progresa rapid, trebuie să depășim aceste aspecte negative și să ne axăm pe patriotismul adevărat, care promovează moderația și urmărește înțelept obiectivele națiunii.

Hits: 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *