Exclusiv! Ilegalitatea primarului din Vama Veche a fost confirmată de Prefectura Constanța și de Apele Române. Urmează și alte instituții…

Vama Veche a stârnit atenția premierului și ministrului Vela în ceea ce privește respectarea regulilor legate de pandemie. Ce nu a știut premierul este că unul dintre barurile de pe plaja din Vama Veche îl are ca patron chiar pe primarul din Vama Veche (primarul comunei Limanu), chiar dacă acesta nu figurează oficial ca acționar, ceea ce este o problemă demnă de DNA. V-am povestit în alte două articole cum primarul a trecut ilegal un teren din domeniul public al statului în domeniul privat al comunei Limanu. Fix pe acel teren, identificat sub titulatura CTD 466, se găsește și barul Unbar (fost Acolo) al primarului Daniel Georgescu. După aproape o lună de la solicitarea noastră prefectura Constanța ne-a răspuns că trecerea terenului CTD 466 din Vama Veche, din postura de teren domeniu public al statului în cea de teren domeniu privat al comunei Limanu este ilegală și că va cere anularea hotărârii de consiliu. Pe de altă parte Apele Române au fost mai prompte și ne-au răspuns că acel teren le aparține și că în mod ilegal este amplasat pe el beach-bar-ul Unbar. (fost Acolo) Așa cum am spus în articolele precedente, primarul Georgescu a știut foarte bine că va comite o ilegalitate, întrucât în 2017, primul an de mandat, a pus în vigoare o sentință judecătorească ce obliga la considerarea terenului în cauză drept teren din domeniul public al statului. În 2020, în plină pandemie, a uitat de sentința judecătorească și a furat de la stat terenul cu pricina, trecându-l la primărie. Din întâmplare pe acel teren este amplasat, cum ziceam, chiar unul din barurile primarului. Vom reveni în scurt timp cu detalii despre cum primarul în persoană negocia cu furnizorii de băuturi pentru aprovizionarea barului, vă vom dezvălui și cît a încasat în ultimii ani primarul ca profit din barul respectiv, chiar dacă nu și l-a asumat în declarația de interese. Voi, cei care apreciați Vama Veche, care vă doriți să trăiți în alt fel de Românie, evitați să mergeți la Unhoț care a furat un teren domeniu public al statului, care și-a întins cu nesimțire pe plajă mese, scaune și alte acareturi, care a încasat pe ascuns profit de sute de mii de euro în ultimii patru ani. Nu v-a plăcut Mazăre, nu v-a plăcut Dragnea, nu are cum să vă placă acest Georgescu, chit că vă pune muzică și vă vinde pe plajă băutură. Și Mazăre făcea carnavaluri în care se deghiza în te miri ce, și Dragnea punea țuică fiartă în pahare pe la petreceri de partid. Asta nu a împiedicat legea să îi trimită unde le este locul. Vreți o Românie fără penali, voi, cei care veniți la Vama Veche și aceasta depinde și de voi. Începeți prin a nu mai bea și dansa la Unhoț.

Alexandru Căutiș

PS: Acest text se dedică unuia dintre cei mai inteligenți manageri de baruri și discoteci din România, care azi, 18 iulie, are aniversarea. Pentru el, de ziua lui, urarea mea este: Mergi pe calea dreaptă, oriunde ai fi, aici, acolo, dincolo, vis a vis!

Hits: 5758

Leave a Reply

Your email address will not be published.