Exclusiv! Detalii despre cazul Unifarm care îi vor da frisoane lui Orban, fără să aibă covid

Destituirea lui Adrian Ionel de la conducerea Unifarm și punerea lui sub control judiciar a fost făcută cu multă mediatizare. Ulterior presa din România ahtiată după dosare nu a mai fost atât de interesată de urmările anchetei… fiindcă se ajungea la cineva din fruntea Guvernului Orban. Găsiți mai jos câteva detalii care i-au stricat week-end-ul lui Orban și nu numai:

  1. „Denunțătorul” lui Adrian Ionel, Andre Jaderian (cetățean libanez), care doar pretinde că Ionel i-ar fi cerut o sumă de bani, a picat testul poligraf. Cu alte cuvinte, denunțătorul a mințit. De asemenea, Jaderian a refuzat să răspundă la două dintre întrebări. Confruntarea aceasta la detectorul de minciuni a fost solicitată chiar de Adrian Ionel. Dacă Jaderian a mințiti în privința denunțului despre Adrian Ionel înseamnă că a vrut să ducă anchetatorii pe o pistă greșită. Oare de ce? Oare cui folosește? Este curios domnul premier Orban să afle aceste lucruri? Pe numele lui Jaderian a fost depusă plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor de anchetă.
  2. Parlamentarul USR Emanuel Ungureanu a acuzat în nenumărate rânduri Unifarm că ar fi cumpărat un lot de măști neconforme cu standardele UE în privința combaterii covid 19. Și acesta se pare că a fost un neadevăr. Măștile respective, trecute sub titulatura „măști baby-daddy”, au fost testate la Centrul de Cercetare Științifică pentru Apărare CBRN și Ecologie (Centru al Armatei) și a rezultat că sunt conforme cu standardele UE. De ce a răspândit Ungureanu acea minciună, pe cine deranja faptul că Unifarm achiziționa măști la preț mic vom afla cât de curând. Va fi o toamnă plină de detalii mai înfiorătoare decât însuși virusul Covid 19.

Va urma

Alexandru Căutiș

Hits: 371

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *