Eurodeputatul Rareș Bogdan despre rotativă: “Protocolul se va respecta întocmai cum a fost semnat. Nu introducem nicio negociere.”

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat, miercuri, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că rotativă se va face „pe formula care a fost parafată” odată cu crearea actualei coaliții de guvernare, în condițiile în care liderii PSD sugerează că ar putea păstra ministre ca transporturile sau finanțele care, potrivit protocolului, ar fi trebuit cedate liberalilor la rotativă. Rareș Bogdan susține că, în opinia sa, „nu există loc” pentru posibile negocieri între PSD si PNL în ceea ce privește păstrarea unor ministere, cum ar fi, spre exemplu, Transporturile sau Finanțele.

„Cred că introducerea dezbaterii cu 4-5 luni înainte de rotativă e fără sens și nu ajută la bună guvernare”, a spus Rareș Bogdan. Afirmația sa vine după ce secretarul general al PSD Paul Stănescu a afirmat că dacă se va considera că este bine ca PSD și PNL să păstreze anumite ministere, aceasta se va decide consensual, în coaliție.

Hits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *