De ce nu o votez pe Clotilde Armand

Clotilde este mama a patru copii. Ca mamă știe desigur ce înseamnă să vii grăbită la farmacie când copilul tău are febră. Ca mamă mai știe și cât de important este să-ți duci copiii în parc. Bulevardul Bucureștii Noi are mai multe farmacii, un parc (Parcul Bazilescu) și nicio parcare!!!! S-au desființat șinele de tramvai și lumea parca pe spațiul ce fusese cândva calea de rulare a tramvaielor. Nu a fost bine, au preferat să pună în loc niște movile de pământ care arată a mormânt. Movilele acelea obstrucționează vizibilitatea șoferilor care ar trebui să vadă dacă vreun pieton vrea să traverseze, dar au luat și un posibil spațiu de parcare. De-a lungul movilelor sunt lângă trotuar însemne de oprirea interzisă. Și acum țineți-vă bine: Poliția Locală a lu Clotilde pândește șoferii care opresc grăbiți și merg la famacie sau pe cei care opresc și merg cu copiii în parc. În câteva secunde fac poze mașinilor și dau amenzi usturătoare. În loc să aducă un serviciu în sprijinul populației administrația lu Clotilde aduce un deserviciu.
Unde să parcheze lumea???? Pe străzile laterale înguste, ale unui cartier deja sufocat?
Un parc lipsit de parcări este un parc nefrecventabil. Nu toți părinții își pot aduce în parc copiii cu metroul sau pe jos. Iar în caz de urgență nu pot veni pe jos la farmacie.

Cât despre pânda Poliției Locale sau Poliției Rutiere în astfel de cazuri, aceasta este un act împotriva unei societăți dezvoltate armonios. Nevoile populației trebuie să primească soluții, nu să devină motiv de amendă.

Hits: 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *