Ciolacu, sabotat de ghicitoare

Nu că ar fi nevoie de vreo prezicătoare pentru a anticipa ceva atât de previzibil precum eșecul candidaturii lui Marcel Ciolacu la președinție, dar hai să îi dăm totuși și noi cuvântul doamnei Carmen Harra, celebra ghicitoare a viitorului care și-a ridicat cariera intuind la perfecție toate banalitățile:

”Pe Marcel Ciolacu nu-l favorizează că din vara anului viitor intră într-un an personal 2. Când ești în anii personali 2… Nu prea ai șanse să câștigi prea mare lucru sau, dacă o faci, pierzi pe parcurs. Vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită. Am văzut asta la Hillary Clinton, când a pierdut alegerile. S-a întâmplat pentru că intrase în anul 2”.

Ce surprinde la această declarație e că Marcel Ciolacu se află, potrivit estimării doamnei Harra, în anul 2. Pentru Marcel Ciolacu, asta deja e o performanță mai mare decât dacă ar câștiga, prin absurd, alegerile prezidențiale. Păi Marcel Ciolacu nu a ajuns în anul 2 nici la facultate – așa că să fie în anul 2 la ceva, la orice, chiar și la ghicitorie, e o realizare ce trebuie evidențiată și, desigur, tratată cu respect, ținând la distanță impulsurile satirice ce ne dau târcoale.

Pe de altă parte, ne pare cumva rău pentru domnul Ciolacu dacă a ajuns să îi spună doamna Harra că nu are nicio șansă să ajungă președinte. O asemenea întâmplare nu face decât să îl supună ironiilor, or nu de asta are nevoie premierul acum, când se confruntă cu proteste fără precedent. Nu, chiar nu era nevoie de o reprezentantă a magiei pentru a afla că domnul Ciolacu nu are nicio șansă să ajungă președinte al României. Era suficient să întrebi un copil pe stradă.

Hits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *