România nu are nevoie de destabilizare

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un apel la unitate și responsabilitate, după ce miercuri au avut loc incidente violente la protestul organizat de AUR în fața Parlamentului

Premierul Ciucă a subliniat importanța solidarității și cooperării între partidele politice și liderii lor în contextul crizei regionale provocate de agresivitatea Rusiei. El a spus că România nu are nevoie de destabilizare și că oamenii trebuie să fie bine informați despre conținutul legilor care sunt supuse deciziei parlamentare.

Declarația sa face referire la protestul AUR din fața Parlamentului, care s-a soldat cu violențe și arestări:
“Vreau să subliniez următorul aspect: este mai important ca oricând, ţinând cont de actualul context în care avem războiul la graniţă, ca, indiferent de partid, indiferent de locul unde ne desfăşurăm activitatea, dar mai ales clasa politică şi liderii politici să dea dovadă de responsabilitate şi să nu creăm astfel de evenimente care pot să degenereze. Eu cred că este foarte important, de asemenea, ca oamenii să fie foarte bine informaţi şi indiferent de ce demers este în analiză şi urmează să fie supuşi unei decizii, să aibă imaginea clară a conţinutului şi să nu se lase induşi în eroare de anumiţi factori care nu urmăresc nimic altceva decât destabilizare. România nu are nevoie de destabilizare.”

Protestatarii AUR au încercat miercuri să intre cu forța în clădirea Parlamentului și au aruncat cu pietre și sticle în forțele de ordine. După toate probabilitățile, unii dintre ei ar fi dorit să mute Parlamentul României la Ambasada Rusiei.

Hits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *