Rareș Bogdan: “După Congresul PNL sunt convins că reformele asumate de Guvernul Cîțu vor fi implementate. Mai ales proiectul PNRR va fi dus la bun sfârșit cu sprijinul fondurilor europene.”

La o zi după încheierea Congresului PNL la București a venit în vizită președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a discutat atât cu președintele, cât și cu premierul României, despre Planul Național de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) dedicat României. Acest plan presupune un sprijin financiar oferit României de Uniunea Europeană în valoare de 29, 2 miliarde de euro, plan care se desfășoară pe următorii cinci ani. Cu privire la vizita doamnei președinte, dar și cu referire la câștigătorul Congresului PNL, eurodeputatul Rareș Bogdan a făcut următoarea declarație:

“Suntem mai bine ancorați în realitățile Uniunii Europene și la nevoile unei dezvoltări global europene prin rezultatul Congresului din 25-26 Septembrie. După Congresul PNL sunt convins că reformele asumate de Guvernul Cîțu vor fi implementate. Mai ales proiectul PNRR va fi dus la bun sfârșit cu sprijinul fondurilor europene. Premierul care a coordonat conceperea PNRR pentru România este de ieri și președintele partidului de guvernare. Aceasta este o garanție în plus că PNRR va fi realizat astfel cum a fost gândit. Dezvoltarea României cu sprijinul UE este de azi o certitudine mai solidă.”

Hits: 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *