Exclusiv! Mafia doctoratelor lucrează fără jenă la vârful Poliției Române


Scriu aceste rânduri din mașină, într-o parcare, imediat după ce am primit de la o sursă din CNATDCU (Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare) o informație de ultimă oră (o voi da mai jos) În fața mea doi copii săraci, un băiat de vreo 10 ani și o fetiță de vreo 5 ani, caută în tomberonul din parcare. Fetița a luat din tomberon un chiștoc de țigară. Fratele ei îi atrage atenția că îi privesc și fetița aruncă imediat chiștocul. Acești copii săraci nu au voie de acasă probabil să fumeze chiștocuri, ci doar să caute mâncare în gunoi… Acești bieți copii când sunt prinși că au încălcat o regulă nu persistă în greșeală. M-a impresionat această scenă petrecută chiar acum, când vreau să scriu despre unii mari care persistă în greșeli și de aceea am povestit-o. Trec la subiectul din titlu…
Mi s-a transmis de la CNATDCU că Academia de Poliție le-a dat azi un mesaj oficial prin care îi anunță că teza de doctorat a chestorului Cătălin Ioniță (fost șef al Poliției Române, actual șef al Direcției Generale Anticorupție din MAI) nu este considerată drept plagiat de către comisia de analiză a doctoratelor din Academia de Poliție. Am scris de acea teză aici, iar despre rectorul Academiei de Poliție, despre faptul că și el are teză de doctorat plagiată și că cei doi plagiatori s-au întâlnit de curând și au vorbit, am dezvăluit aici.
Azi, prin faptul că acea comisie din Academia de Poliție, condusă de un plagiator, dă verdict de neplagiat lui Ioniță arată că cei doi falși doctori nu au conștiință nici cât doi bieți copilași căutători de mâncare și chiștoace prin pubele.
Sper ca CNATDCU să îi pună unde le este locul! Poliția Română trebuie reformată inclusiv prin eliminarea falșilor doctori!

Hits: 332

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *