George Simion insistă cu incitarea la grevă fiscală

Pentru a doua oară în ultimii 2 ani, George Simion incită românii la grevă fiscală: “Fac un apel la toți românii la un anumit tip de grevă fiscală: să cumpere cât mai puțin fiscalizat, să-și amâne plățile la bugetul de stat.” În 2021, George Simion incitase la grevă fiscală ceva mai direct decât a făcut-o acum: “Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe! Oricum, banii voştri vor ajunge să fie furaţi.”

Ok, să ne gândim ce s-ar întâmpla dacă românii ar da curs invitațiilor repetate la grevă fiscală lansate de George Simion. Păi, în primul rând, George Simion ar rămâne fără salariul de parlamentar. Poate că dânsul nu realizează asta, dar salariul lui, chiar dacă e ridicat în format cash, e plătit din taxele românilor. Nu își mai achită românii taxe – nu mai are nici bugetarul George Simion salariu. În al doilea rând, dacă românii nu și-ar mai plăti taxele, nu ar mai avea salarii nici ceilalți parlamentari ai AUR. Și ar trebui să se întoarcă toți la păcănele sau de unde i-o fi luat George Simion. În al treilea rând, s-ar închide Parlamentul cu totul, pentru că nu ar mai avea din ce să fie întreținut. George Simion nu ar mai putea merge în Parlament nici măcar fără salariu, așa că va trebui să se întoarcă în peluzele stadioanelor și să facă Live-uri de acolo.

Soluția nu e să nu mai plătim taxe. Soluția e să alegem oameni despre care știm sigur că nu ne vor mai mări taxele. Taxe trebuie totuși să plătim. Pentru că, fără ele, am rămâne o țară fără stat. Un teritoriu neadministrat. Numai bun de ocupat de, să zicem, ruși. Or asta nu vrem să se întâmple, oricât de mult și-ar dori-o unii politicieni preocupați cu incitarea la haos.

Hits: 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *