Exclusiv! După Suceava urmează o catastrofă mai mare în Argeș

Din datele noastre în Argeș sunt cazuri de pacienți infectați cu Covid -19. Medicii de la Spitalul Județean Pitești au fost expuși iresponsabil, la fel ca cei din Suceava. Ca să mușamalizeze incompetența prefectul, președintele CJ Argeș și ISU au luat azi niște decizii aiuristice. (Le vedeți mai jos scanate) Pe data de 19.03.2020 autoritățile din Argeș au decis că Spitalul Județean Pitești este principalul spital pentru Covid-19. azi, pe 26.03.2020, au schimbat brusc strategia. Toți pacienții depistați în Argeș cu Covid-19 vor fi tratați la… un spital mai mic din Mioveni. Spitalul din Mioveni nu are cadre medicale și de aceea vor fi aduși medici din alte spitale din județ, care vor fi ținuți într-un hotel. Așadar cazurile de coronavirus vor fi tratate ca fiind minore, trimise la un spital nou înființat, mai mic decât spitalul județean din Pitești. O parte din ele vor fi trimise și la… Spitalul de Pediatrie din Pitești. Iar pacienții copii din județul Argeș vor fi tratați la Câmpulung Muscel.

Va fi o bulibășeală de nedescris:

 • Pacienții cu Covid – 19 din Argeș vor fi tratați într-un spital mic, cu personal nefamiliarizat cu acel spital
 • Unii dintre pacienți cu Covid-19 vor fi duși la spitalul de pediatrie din Pitești, care va intra într-o lungă carantină, dotările sale pentru urgențe ale copiilor fiind imposibil de utilizat.
 • Urgențele cu pacienți copii vor fi duse la spitale mici, din județ. Dacă până astăzi urgențele mari din tot județul Argeș pentru pacienți copii erau trimise la Pitești, la un spital cu dotări mai bune, de azi traseul e inversat: urgențele mari pentru copii, inclusiv din Pitești, merg la spitale mai mici.

În câteva zile s-ar putea să vedem efectul acestei schimbări aiuristice. Vor muri nu numai pacienți infectați cu Covid-19, tratați aiurea la un spital mic, ci și pacienți copii mutați la mama naiba.

Hits: 50137

3 thoughts on “Exclusiv! După Suceava urmează o catastrofă mai mare în Argeș

 • March 27, 2020 at 7:31 am
  Permalink

  In toata tara se imbolnavesc ( sau se moare ) de covid 19 si numai la Pitesti avem declaratii de decese de gripa ..vre-o 8 la numar … musamalizati ! Si imi asum ceea ce zic

  Reply
 • March 27, 2020 at 9:45 am
  Permalink

  Traiasca psd, singurii competenti in orice situatie de catastrofa.

  Reply
 • March 27, 2020 at 12:54 pm
  Permalink

  nu e vorba doar de lipsa de personal si marimea spitalului e vb si de sistemul de ventilatie. cand va intra primul pacient infectat virusul va fi dus in toate incaperile spitalului. trimit cadrele medical la moarte sigura la fel ca vitele la abator. nu este un spital proiectat pentru tratarea cazurilor infectioase.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *