Exclusiv! Soția șefului Camerei de Conturi Constanța deține un hotel necertificat de Ministerul Turismului

Când ești directorul Camerei de Conturi Constanța, județ cu litoral, se presupune că ești familiarizat cu legile din Turism. Dacă, în plus, familia ta, soția ta, deține un hotel de 30 de camere, hotel de a cărui construire te ocupi chiar tu, directorul Camerei de Conturi Constanța, iar se presupune că ai luat la cunoștință de legile, regulile din Turism. Domnul Ioan Bobe, directorul Camerei de Conturi Constanța NU are în declarația de avere locația turistică “Vila Maria”, de TREI STELE (!!!!), dar nici nu a autorizat-o, certificat-o la Ministerul Turismului! Cum de și-a pus TREI STELE? A mers cu cazarea “la negru” și a pretins că acea locație este de Trei Stele! Cel puțin asta rezultă din răspunsul Ministerului Turismului, coroborat cu anunțurile de pe Booking.
Restul constănțenilor care oferă servicii turistice sunt, în opinia lui Bobe, probabil, niște “fraieri”, dacă au respectat legea. Câteva mii de fraieri la Constanța. Câteva sute de mii de fraieri în toată țara. Nu ca Bobe! Bobe, directorul Camerei de Conturi Constanța e unul singur, la el se poate să funcționeze ani de zile fără autorizare de la Ministerul Turismului! Aveți mai jos documentul:

Domnule Mihai Busuioc, președinte al Curții de Conturi a României, cred că aveți două variante:

1. Îl demiteți de urgență pe acest Bobe care a obținut bani fără a respecta legea;

2. Înființați de urgență vreo 200.000 de posturi de director al Camerei de Conturi Constanța, ca să poată și restul agenților economici din turism să fie ca Bobe, scutiți de autorizare în afacerile cu cazări în toată țara.

Hits: 57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *