Exclusiv! Afacerile ascunse ale șefului Camerei de Conturi Constanța (conține material Audio)

România este în criză financiară, avem greva cadrelor didactice și se preconizează concedieri sau tăieri salariale în rândul angajaților de la stat. Articolul acesta se adresează în primul rând profesorilor, învățătorilor, educatorilor, angajaților de la stat din județul Constanța. Nu sunt bani pentru voi, dar sunt pentru hoțiile șefului Camerei de Conturi Constanța, Ioan Bobe! Nu sunt bani pentru voi, dar sunt pentru ca șeful Camerei de Conturi să își cumpere o casă în SUA, o casă în Austria, să-și facă hotel la Vama Veche! Hoția se hrănește din hoție: Primării, școli, grădinițe, alte instituții de stat din județ au plătit și plătesc bani grei firmelor acestui șef, pentru ca nu cumva Camera de Conturi șă observe cum din primării, școli, grădinițe s-au sustras de către primari și directori sume colosale. Schema este una simplă. Șeful Camerei de Conturi Constanța a deținut sau deține pe numele unor rude sau cunoscuți mai multe societăți comerciale cu activitate de deratizare. Pentru ca primarii, directori de școli sau de grădinițe să nu fie „deranjați” de controlul lui Bobe acesta își trimitea emisarii să semneze contracte bănoase de deratizare. Publicăm mai jos un referat de control al ANAF cu privire la activitatea infracțională a uneia din firmele lui Bobe – SC Bogd Universal – firmă care fictiv era pe numele unui anume Bogdan Lazăr, dar care, în realitate, aparținea inspectorului de conturi Ioan Bobe. Raportul de control al ANAF dă detalii despre infracțiuni comise de acea societate. Aceasta nu era autorizată oficial pentru a face lucrări de dezinsecție, nu a avut angajați pentru a face astfel de lucrări și nici nu a achiziționat substanțele necesare pentru astfel de lucrări. DAR a „deratizat” un număr de doisprezece (12) primării, cinci (5) unități de învățământ și alte două (2) instituții de stat. În total a încasat ilegal 1.410.000 lei. Raportul ANAF a fost transmis Camerei de Conturi Constanța pentru ca aceasta să anunțe Parchetul. Cu alte cuvinte, trebuia ca Ioan Bobe să se dea singur în primire la Parchet…

Când ești inspector la Camera de Conturi primăriile îți fac plinul la mașinile personale

Unul dintre emisarii lui Ioan Bobe ne-a mărturisit că acesta îi trimitea la primării, la școli, la grădinițe și că primarii și directorii știau că pentru a nu avea probleme cu Camera de Conturi trebuia să accepte să facă deratizarea cu societățile Bogd Universal sau Deratex, ambele ale lui Bobe. Sursa noastră ne-a declarat că un singur primar din județul Constanța a rezistat acestui șantaj, este vorba de primarul localității 23 August. Și nu este tot, mașinile familiei Bobe, dar și mașinile societăților lui Bobe deținute pe numele unor cunoscuți sau rude erau alimentate cu carburanți PE CHELTUIALA PRIMĂRIILOR!!!!! Evident că niciodată Camera de Conturi Constanța nu a observat ceva suspect în aceste cheltuieli ilegale făcute de primării pentru a-l servi chiar pe inspectorul Camerei de Conturi Constanța, ajuns chiar șeful Camerei de Conturi Constanța. Publicăm mai jos raportul ANAF în privința SC BOGD Universal, cu mențiunea că sursele noastre ne-au declarat că Ioan Bobe a încercat personal să stopeze acest control al ANAF.

Publicăm mai jos raportul de control al ANAF cu privire la SC BOGD UNIVERSAL și o înregistrare cu unul dintre emisarii lui Bobe, care povestește cum primăriile îi plăteau combustibilul la mașinile personale. Despre casele din SUA și Austria ale familiei Bobe în edițiile viitoare.

AUDIO

Hits: 148

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *