Cristian Popescu Piedone deja minte mai tare de când se visează primar general

Cu ani în urmă Piedone spunea o gogomănie cu mult tupeu: anume că a început cică să creadă în Dumnezeu când a văzut o zgârietură pe un ciur de strecurat spagheti, zgârietură ce semăna prin contur cu chipul lui Iisus. Acum, la început de campanie, vine cu alta: că cică pe el îl susține sindicatul Sanitas, și nu pe medicul Cîrstoiu. Cum ar veni, sindicatul cadrelor medicale nu susține un doctor practicant în alegerile pentru primar, ci pe un bucătar care se închină la zgârieturi pe polonice. Partea frumoasă este că deja Sanitas s-a dezis de minciuna lui Piedone. Aveți mai jos dovada, prin mesajul președintelui acestui sindicat. Piedone o fi el susținut, dar a confundat Sanitas cu Spumiera. Contactat de noi, domnul Viorel Husanu a declarat:
“Va salut. M-am văzut deja cu câțiva candidati ( inclusiv cu domnul Carstoiu) iar astăzi cu domnul Piedone , as vrea sa ma vad și cu Nicușor Dan , cu Enache ( AUR) etc în ideea de a le expune problemele din sănătate ( care sunt destule ) și de a încerca să le rezolvam cu oricine va fi ales .
Nu facem politica și nu am bătut palma cu nimeni. Domnul Piedone a rectificat postarea , în niciun caz nu am vorbit de funcția de consilier ci doar , în ipoteza ca va ieși primar , se va consulta instituțional ( cu mine ca presedinte de.sindicat ,nu consilier ), pe tot ce tine de sănătate.”
Deci Piedone a mințit și după rectificarea postării. A te consulta cu cineva nu îl face pe cel consultat intr-o problemă – consultant…
E cam zgâriat pe creier Piedone.

Hits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *