În toiul problemelor din MAI, un mare șef merge la plajă în Bulgaria

Cârdășia dintre polițiști și clanurile de interlopi înseamnă CORUPȚIE. De corupția polițiștilor din România “se ocupă” DGA- Direcția Generală Anticorupție.

Am pus în ghilimele fiindcă niciun polițist protector al interlopilor nu a fost deranjat de DGA.

Ba mai mult, ca să nu-i deranjeze în aceste vremuri în care clanurile de interlopi sunt gata să se toarne unele pe altele, însuși șeful DGA, Cătălin Ioniță, a plecat prin Bulgaria, cică într-o vizită de lucru. Are un dublu sens vizita în Bulgaria:

-1. Se poate duce la plajă, poate bea liniștit o bere, departe de ochii presei din România

-2. În cazul că cineva îl ia la întrebări el e plecat prin vecini. Spre exemplu ar putea fi întrebat de avere. Ioniță are mari probleme de integritate, nu-și poate justifica averea la fel cum nici clanurile interlope nu-și pot justifica averile.

Apoi, este un plagiator, dar nu un plagiator ca oricare…..el are lucrarea copiată peste 90%, că deh, e șef de structură în MAI, își permite.

Și nu în ultimul rând, mai susținut și pe cei implicați în amenințarea cu moartea a Emiliei Șercan, atunci când aceasta cerceta lucrările de licență a celor apropiați lui.

Vă întrebați de ce sunt în cârdășie polițiștii din România cu clanurile interlope autohtone? Fiindcă pe Ioniță, șeful DGA, îl doare fix în Cap Kaliakra de corupția din sistem.

Hits: 551

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *