Candidatul zilei: La Drobeta Turnu-Severin partidul Pro România alege Proxenetismul

În această rubrică vă vom prezenta zilnic unii dintre cei mai de NEvotat candidați ai țării. Rușinea politicii românești. Azi, Constantin Gherghe, candidat la primăria Drobeta Turnu-Severin.

Constantin Gherghe este perfect încadrabil în expresia „curvă politică”. A fost combinat cu mai toate partidele: PSD, PD, PNL, PMP, UNPR, iar azi e la Pro România. A supt de la fiecare ce a putut și a trecut la altul. Porecla lui Constantin Gherghe este „Costică fifty-fifty”, oamenii de afaceri din Drobeta și tovarășii politici știu de ce. În spatele lui „Costică fifty-fifty” stă la fel de celebrul baron local Adrian Duicu, fost președinte al CJ Mehedinți, condamnat penal anul acesta pentru fapte de corupție. De curând Duicu a declarat la o întâlnire a Pro România următoarele, conform unor înregistrări apărute în presă: “Coordonez din spate lucrurile astea și cu tot sufletul, iar cine derapează, ne despărțim frumos”. Pentru că este condamnat penal și nu are dreptul de a deține funcții politice, Duicu nu poate avea decât poziția aceasta, „din spatele” traseistului „Costică fifty-fifty”. Faptul că este împins de la spate la primăria Drobetei de un condamnat penal, nu este cea mai rușinoasă ipostază în care a apărut Costică Gherghe. Cu cinci ani în urmă acesta apărea în presă drept unul dintre pedofilii din Mehedinți dintr-un dosar al DIICOT. În respectivul dosar apar proxeneți și persoane publice din Drobeta Turnu-Severin care căutau în zonele sărace fete minore pe care să le convingă să întrețină relații sexuale contra cost. Din relatările legate de acel dosar Constantin Gherghe, zis „Costică fifty-fifty”, a cerut o fată să-i danseze de Crăciun. Un candidat care se vrea proromâni așa sărbătorește tradițional românește Crăciunul, cu porc și pornografie!… Constantin Gherge a mai fost primarul Drobetei. Este unul dintre cei care au menținut sărăcia în acest oraș. Pentru că din sărăcie un ticălos poate ajunge să profite de niște biete ființe încă minore, pe care să le batjocorească chiar de Crăciun.

Tați și mame din Drobeta Turnu-Severin, bunici și bunice din Drobeta Turnu-Severin, cei care vă sărăcesc viața și vă batjocoresc copiii nu trebuie să vă sărăcească și mintea! Gândiți cu adevărat la binele românilor și nu votați primari de acest tip!

Hits: 975

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *