AUR, dat pe goarnă de Coarnă

Dumitru Coarnă, pensionarul de lux care la un moment dat devenise socialist (tot de lux, bineînțeles), a trecut un pic și pe la AUR. De unde a plecat zilele trecute, așa cum se pleacă de la AUR: cu scandal. Dorim să profităm de acest scandal pentru a cita câteva vorbe din mesajul de răzvrătire prin care Coarnă și-a anunțat plecarea din AUR, mai exact:

“Uitați-vă că ei au dublă abordare. În spațiul public spun că sunt împotriva eliminării plății cu bani cash, dar ei impun plata cotizației în format electronic. În opinia mea, aplicația și cardul nu conferă nimănui calitatea de membru de partid. Este o înșelătorie extrem de clară. Deci partidul asta una spune, alta face.”

O mare surpriză, nu-i așa? Cei de la AUR, cunoscuți ca populiști până la granița extremismului, dacă nu și ceva dincolo, una spun în public și alta fac atunci când sunt între ei. Cine s-ar fi așteptat? Oare cine ar fi crezut că, în timp ce George Simion iese urlând de la casieria Parlamentului cu salariul cash în mână, același George Simion strânge cotizațiile punând membrii de partid să dea cu cardul prin aplicație?

Și încă una, tot de la fugarul de lux Coarnă și tot despre AUR:

“Am avut niște discuții cu ei, așa, în particular, și le spuneam „Domnule, dacă voi la 15% vă comportați așa brutal, grobian, primitiv, voi la 50%, efectiv ne împușcați. Voi, dacă ajungeți la 50%, ne împușcați în stradă.”

Pe scurt, stând un timp în AUR, Dumitru Coarnă a ajuns la concluzia că AUR e un partid extremist. O veste pentru el: putea ajunge la aceeași concluzie și dacă nu intra în AUR. Doar stând afară și observând, fără a se umple de vorba aia.

Hits: 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *