Ajutați medicii, căci astfel vă ajutați pe voi

Azi, prin bunăvoința domnului Dragoș Pavăl, patronul Dedeman, am reușit să trimitem 20 de viziere la Spitalul Județean Pitești, la secția ATI. Nici la Dedeman nu mai sunt viziere, domnul Pavăl a apelat la niște parteneri cărora le-a livrat material plastic și care le-au fabricat la imprimante 3 D. În fond sunt niște simple viziere, ieftine (pe timp normal), foarte greu de găsit acum și cu un preț mare. Gratuit le-am primit, gratuit le-am oferit la ATI Pitești, într-o oră erau deja pe secție. Mici nimicuri salvatoare la o adică…

Mâine, vom trimite 100 de viziere către Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel. Poimâine vom livra mii de pachete cu alimente către persoane în vârstă, fără posibilitatea de a se aproviziona. Răspoimâine vom face alte livrări.

Asociația PlusNatura și Asociația Fundația MEA, reunite în campania Toți pentru toți, vor aduce un pic de alinare și un pic de sprijin celor care sunt sub o formă sau alta sub asediul Covid-19. Vom face puțin, foarte puțin în oceanul de probleme în care ne afundăm. Dar dacă tu, cel care citești, vei face și tu puțin bine semenilor tăi, dacă și altul și altul, și alții, și alții vor face la fel, un mic gest de sprijin, vom ieși la liman teferi cât mai mulți români trecuți prin năpasta numită Coronavirus.

Intrați pe totipentrutoti.ro, ajutați cu idei, cu bunuri, cu bani, ajutați cu ce puteți sau cereți sprijin.

Aveți în ADN-ul vostru bunătatea! Pe aceasta nu o poate afecta niciun virus!

Hits: 43

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *