Urare de 1 Martie pentru polițistele din Olt și pentru polițiștii din Olt

Doamnelor și domnișoarelor din Poliția Olt, să aveți parte de o lume nouă, cum se înnoiește totul în jurul nostru primăvara! Să aveți parte pe viitor de respectul sincer al bărbaților, în județul în care, din păcate am avut cazul monstrului Dincă. Să impuneți respectul față de femei, fete, copile, să reușiți să-i prindeți pe cei care le abuzează sexual! Să nu tolerați pe cei care (chiar din Poliția Olt) vor să-i scape! Aveți un caz concret aceste zile…

Domnilor polițiști de la IPJ Olt, dacă sunteți bărbați, soți, tați, nu acceptați în rândul vostru pe cei care vor să salveze infractorii care au făcut sex cu minore! Aveți chiar la vârful IPJ Olt astfel de indivizi. A fi bărbat înseamnă să protejezi femeile, fetele, copilele, nu să le expui riscului de a fi pradă altor nemernici, nu să-i protejezi pe acei nemernici!

Domnule Ilinca, șeful IPJ Olt, nu știu ce vârstă au copiii Dvs. Nici nu contează!
Azi, de 1 Martie, e foarte potrivit să le povestiți cum tatăl lor nu a demarat o anchetă internă serioasă legată de un caz în care trei polițiști din Olt au încercat să salveze un nemernic care a făcut sex cu o copilă de 14 ani (o alta de 12 ani a scăpat, rezistând “ofertei”). Să le povestiți cum a fi polițist în România înseamnă să faci pe prostul când ai un caz Dincă (în trecut) să faci pe prostul când ai un caz de mușamalizare a unui nou caz grav cu sex cu minori (ACTUAL). E ușor să faci pe prostul. Dar asta nu este trecut nici în fișa postului de șef al IPJ Olt, iar ca bărbat, nu e de dorit.

Județul Olt nu trebuie să mai fie raiul borfașilor sexuali ce își bat joc de copilele de acolo!

Felicitări adevăratelor polițiste și adevăraților polițiști din Olt, voi puteți face schimbarea în bine a vieților voastre!

Hits: 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *