PNL anunță că nu face “scut” pentru apărarea lui Iulian Dumitrescu; aviz USR-ului și PSD-ului…

Vă mai amintiți cum a reacționat USR-ul când DNA a anunțat anchetarea lui Vlad Voiculescu? Au sărit împotriva procurorilor cu acuze, că, nu-i așa, procurorii sunt vinovați, nicidecum Vlad Voiculescu. Au făcut circ cu niște mașinuțe de jucărie în fața DNA… La fel a făcut și PSD-ul când erau acuzați fostul președinte al CJ Prahova, fiul și fiica sa, ambii copii primind funcții de la partid, ca dovadă de încredere probabil…

Iată că PNL lasă procurorii să lucreze. Dacă sunt probe, Iulian Dumitrescu, actual președinte al CJ Prahova, va fi urmărit penal. Moment în care, cel mai probabil, PNL îi va retrage sprijinul politic. Ne bazăm pe declarația dată chiar de dimineață de purtătorul de cuvânt al PNL:
“PNL consideră că justiția trebuie să își facă datoria. PNL este de partea aplicării legii și nu interferează în justiție. PNL va aplica Codul Etic și prevederile statutare ale partidului în funcție de evoluțiile viitoare în justiție. Spre deosebire de USR, PNL nu face scut în jurul membrilor săi și nu vom pune niciodată presiune pe procurori sau pe instituțiile din justiție. Nu o să ne vedeți pe noi pichetând sediul DNA și făcând spectacol cu mașinuțe, pentru a muta atenția de la cazurile investigate în justiție, așa cum fac cei de la USR.
PNL va avea, ca de fiecare dată, o poziție corectă față de astfel de situații și față de acțiunile legale.”

Cătălin Drulă și Marcel Ciolacu, ați notat, da? Așa arată o atitudine normală într-un stat de drept.

Hits: 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *