Ionel Arsene s-a alăturat PSD Diaspora și urmează și Bădălău

Baronul PSD Ionel Arsene a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare, dar e de negăsit. Potrivit ultimelor date care se știu despre el, acesta ar fi părăsit acum câteva zile țara pentru a se alătura PSD Diaspora, organizație condusă, așa cum se știe, de Sorin Oprescu.
Se întâmplă un fenomen la care nu s-a gândit nimeni: din cauza acestor condamnări, PSD Diaspora crește ca importanță electorală, având tot mai mulți membri. Nu e exclus ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să așteptăm după alegeri voturile din diaspora ca să vedem cu cât mai crește PSD-ul peste noapte. Pe vremuri, când candida Geoană, PSD pierdea alegerile din cauza voturilor din diaspora. Nu cumva să se inverseze situația în urma acestor decizii judecătorești care ne alungă valorile din țară.
O atenție deosebită merită domnul Bădălău, care a fost eliberat din arestul preventiv și are acum și el oportunitatea de a se alătura organizației PSD Diaspora. Merită o atenție deosebită deoarece dânsul nu a avut o relație tocmai bună cu diaspora. Ba chiar i-a făcut o dedicație mai mult decât neprietenoasă, dacă vă amintiți. Uite cum se poate întoarce dedicația împotriva lui, ca și când ar fi comis ceva contra vântului.

Hits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *