Filmul lui Mihai Tudose. Prost film

Mihai Tudose, probabil cel mai slab premier pe care l-a avut vreodată România, a fost auzit grăind astfel despre Nicolae Ciucă, desigur cu reproș: “Nu-i din filmul ăsta (din “politică” – nn). O viaţă a făcut altceva.”
Nu vrem să ne băgăm între cei doi și nici să lăudăm pe vreunul, dar să recunoaștem că, atunci când îți spune cineva ca Mihai Tudose că nu ești din filmul lui, asta nu poate trece decât ca laudă. Iar continuarea, “O viață a făcut altceva”, e realmente de pus în CV. Haideți să ne amintim un pic ce a făcut Mihai Tudose. Iată lista:

  • nimic.
    Să faci o viață altceva decât a făcut Mihai Tudose, adică altceva decât nimic, e ceva. Ceva din alt film decât cel în care apare Mihai Tudose. Care a făcut atât de mult nimic încât la un moment dat a bătut recorduri. Ne amintim cum i-a dat țeapă premierului Japoniei – singurul premier japonez venit vreodată în România. Răposatul Shinzo Abe venise aici cu două avioane pline cu oameni de afaceri. Mihai Tudose l-a trimis să piardă vremea la Muzeul Satului, că el se afla pe fărașul lui Dragnea și nu mai era motivat să își facă îndatorirea de slujbaș al țării. Din filmul ăsta e Mihai Tudose. Prost film.

Hits: 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *