Exclusiv! Cum vor Murad și Georgescu să preia Mangalia, Limanu și Albești cu un blat ordinar

Exclusiv! Cum vor Murad și Georgescu să preia Mangalia, Limanu și Albești cu un blat ordinar

Veți auzi tot mai des cum așa-ziși reprezentanți ai AUR vor îndemna lumea să-i schimbe pe cei “actuali”, “incapabili”, “corupți”. Fiindcă AUR mizează pe nemulțumirea oamenilor, pe un vot care vine din furie, nu pe un vot rațional, nu pe un vot dat calităților cuiva, ci defectelor opozanților. Marea problemă în astfel de situații este când un partid așa-zis “salvator” păcălește cu bună-știință alegătorii, în sensul că ajută niște “actuali” să ia locul altor “actuali”.
Fiindcă sunt legat sufletește de Mangalia aș vrea să-l rog pe colegul meu de breaslă, Claudiu Târziu, jurnalist de investigații ca și mine, să observe ce se întâmplă la Mangalia. Mohamad Murad este acolo așa-zisul candidat al AUR pentru primărie. Deja face campanie împotriva actualului primar. De la PSD se anunță candidatura lui Daniel Georgescu, actual primar la Limanu. Murad de la AUR și Georgescu de la PSD nu fac decât să continue asocierea în politică a asocierii lor în afaceri. Cei doi au licitat împreună o plajă anul trecut la Vama Veche. O altă dovadă a legăturilor pe sub masă dintre AUR și PSD sub egida Murad-Georgescu este faptul că filiala AUR de la Limanu este condusă de Zaharia Maria, despre care am aflat că este coproprietara unui teren de 50.000 mp intravilan în localitatea 2 Mai, cu cine? Cu primarul Daniel Georgescu! Acest lucru l-am aflat de la localnici și apoi am constatat că apare și-n declarația de avere a lui Georgescu. Tot de la localnici am aflat că primarul Georgescu (PSD), a cununat pe unul dintre fiii doamnei Zaharia Maria, lider AUR la Limanu. Revenind la Murad, sursele noastre spun că acesta va candida de formă la primăria Mangalia, ulterior candidând la parlamentare, intenția lui fiind să cedeze locul lui Georgescu, în cazul în care AUR câștigă alegerile la Mangalia și Georgescu e votat viceprimar. Oricum ar fi, mult trâmbițata “SCHIMBARE” pe care Murad o va afișa peste tot nu va fi nicidecum o schimbare, dacă cel pe care-l susține Murad, prin blat, este Daniel Georgescu, actual primar la Limanu. Reamintesc lui Claudiu Târziu că Daniel Georgescu își are domiciliul declarat într-un imobil din localitatea Vama Veche – cunoscut sub numele de “La Frontiera” – imobil despre care Inspectoratul de Stat în Construcții a concluzionat în 2023 că este în totalitate construit fără a fi respectată legislația în construcții, mai exact toate autorizațiile de construire sunt ilegal obținute. Etajul 3 și etajul 4 nu au DELOC autorizații de construire, cel puțin la controlul ISC nu le-au prezentat!!! Poate le inventează acum… Cât despre Zaharia Maria, asociată și cumătră cu primarul Daniel Georgescu, aceasta probabil nu-l va deranja în campania de la Limanu pe primar, nu va cere “schimbare”, cum o făcea în 2012, când a candidat de la PER împotriva fostului primar. Doar atunci voia “schimbare”… Și nici atunci decât una de formă.
Ca să fie “familia” lui Georgescu complet reprezentată în toată zona, sursele mele îmi transmit că și la Albești va candida (poate tot de la AUR) un naș al lui Georgescu, proprietar de hotel. Evident, tot a “schimbare”. Acel proprietar a acaparat o bucată de drum public în curtea hotelului său, deci halal schimbare. Am folosit un termen dobrogean-otoman, “halal”. Știe acest termen și Mohamad Murad, care are la rândul lui construcții ilegale, cum a semnalat publicația gândul.ro săptămâna trecută.
Aceasta este schimbarea AUR pe seama chinului, nemulțumirii populației? Acesta este naționalismul AUR, al liderilor acestui partid? A fi “naționalist”, în curățenia acestui termen, înseamnă nu să promovezi, susții pe unii care fac mizerii populației, națiunii. A construi ilegal pe litoralul României, zonă de interes național, este una dintre cele mai mari mizerii! A se vedea localitatea Năvodari…

Hits: 18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *