Cum arată o țară responsabilă în pandemie. Cazul Singapore

Singapore este țara cu cel mai ridicat nivel de trai din lume raportat la totalitatea locuitorilor săi, în jur de 5.000.000. Venitul pe cap de locuitor este de 102.740 dolari, fiind ca mărime pe locul doi în lume. În Singapore s-au îmbolnăvit cu virusul Covid 19 în total de la începutul pandemiei 94.043 persoane, iar din acestea au decedat doar 93 persoane. Până la această dată în Singapore s-au vaccinat pentru noul coronavirus 81,6% persoane. Azi Singapore a raportat 1.802 cazuri noi.
Să vedem cum stă România. Populația României este de 19.000.000, venitul pe cap de locuitor este de 32.950 dolari, pe locul patruzeci și patru din lume. În pandemie am avut 1.233.668 cazuri din care 37.041 au decedat. Rata de vaccinare în România este de 32%… Azi România a înregistrat 12.032 noi cazuri!

Azi în Singapore s-a luat decizia de a închide școlile

Cu doar 93 de morți din cauza Covid 19, având o rată de vaccinare de 81,6%, autoritățile din Singapore au decis azi închiderea școlilor vreme de două săptămâni, până ce nu depășesc imunizarea prin vaccinare a 90% din populație. Cu 37.041 morți din cauza Covid 19, având o rată de vaccinare de doar 32%, autoritățile din România au decis azi să țină școlile deschise, orice ar fi.
În România, țară cu populație săracă, țară cu spitale ca vai de ele, lumea se întreabă dacă o fi bine să se vaccineze.
În Singapore lumea trăiește bine, au spitale model și s-au dus aproape toți să se vaccineze. În Singapore este, după statistici, cel mai ridicat nivel al educației din lume. Cu toate astea singaporezii s-au dus ca proștii să se vaccineze și mai închid și școlile alea tari ale lor. Noi, românii, cârpiți în cur, ne ținem moț că suntem deștepți foc și nu ne vaccinăm, că vaccinul ne face rău și nici școlile alea răpciugoase nu le închidem!
Niște boi, singaporezii, au avut doar 93 de morți și închid școlile. Noi, cu 37.000 de morți ne permitem să le ținem deschise. Nivelul de educație se vede în pandemie la numărul de morți. Puțini vaccinați, mulți morți. Mulți vaccinați, puțini morți. Care popor e mai deștept? Normal că poporul român… Care autorități sunt mai responsabile? Normal că ale noastre…

Nu vă vaccinați, fraților, mai bine să muriți mai mult ca sigur în spitalele noastre decât să faceți cine știe ce de la vaccin!

Hits: 8

Leave a Reply

Your email address will not be published.