Ciolacu a ratat Dubaiul de Mica Unire

Premierul Ciolacu a scăpat din nou pe terenul ridicolului și și-a doborât propriile recorduri. Performanța a fost înregistrată de Ziua Micii Uniri, când premierul a scris pe Facebook că nu a fost la festivitatea de la Iași deoarece a preferat să își aloce timpul muncii în interesul românilor, nu sărbătoririi. Haideți să îl și cităm, ca să nu fie dubii că pe acest om chiar îl preocupă problemele dumneavoastră:

„Prioritatea mea din aceste zile este să găsesc soluții pentru a corecta inechitățile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităților oficiale și să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanții tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăți”.

Ce e ridicol în declarația asta? Simplu: e ridicolă declarația în sine, cu totul, atunci când o lipim cu amintirea proaspătă despre preocuparea pe care a avut-o domnul Ciolacu la aniversarea celeilalte Uniri, cea Mare. Știți ce preocupare a avut atunci domnul premier? A avut preocuparea să meargă la Dubai cu niște persoane apropiate, una dintr ele foarte, dar foarte apropiată. Atât de domnul Ciolacu, cât și de banii partidului. Totuși, după ce petreci la Dubai de ziua Marii Uniri, parcă e cam ridicol să te lauzi de Mica Unire că nu ai fost la hora de la Iași pentru că tu ești om muncitor și nu ai timp pentru distracție.

Altfel, oare chiar nu se poate îmbina utilul cu plăcutul, munca în interesul românilor cu Dubaiul? Nu se poate găsi de închiriat un birou la Dubai unde să meargă domnul Ciolacu atunci când vrea să se concentreze pe “corectarea inechităților sociale adunate într-un deceniu”?

Hits: 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *