Primarul Chițac plantează copaci ca să nu se mai vadă ilegalitatea pe care a cerut Guvernului să o comită

Mâine primarul Constanței, Vergil Chițac, va planta copaci în parcul Lacului Tăbăcăriei în încercarea de a-și face puțin PR ca să acopere o mare hoție la care l-au împins specialiștii lui pe probleme juridice și de cadastru: cererea către Guvern de a trece Lacul Tăbăcăriei în proprietatea municipalității Constanța, despre care am scris în urmă cu o lună. Adică o afacere exact precum Belina lui Dragnea. Scopul celor care stau în spatele afacerii Lacului Tăbăcăriei este acela de a beneficia de suprafețe din Lacul Tăbăcăriei la fel cum s-a procedat pe vremea lui Mazăre cu Lacul Siutghiol. Dar nici măcar Mazăre nu a trecut Lacul Tăbăcăriei în proprietatea primăriei, deși era ahtiat după baruri la buza apei.
Domnul Chițac va planta mâine copaci
dându-se iubitor al naturii. Natura poate fi susținută și dacă nu o ai în proprietate. Dar baruri nu poți face în natură dacă nu ai act pe ea. Un adevărat iubitor al naturii nu o privește ca pe un cadru bun de bețivăneli. Lacul Tăbăcăriei este frumos în sălbăticia lui, cu flora și fauna lui, care se văd foarte frumos cu ochiul liber, nu prin sticla halbei de bere.
Revin cu rugămintea pentru domnul Chițac de a-i demite de urgență pe cei care l-au împins să facă ilegalități, de la cadastru și de la juridic!

Hits: 53

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *