Exclusiv! Acoperiții din „Doi șʹun sfert” au acaparat Armata Română

Cineva vrea să știrbească autoritatea militarilor de carieră din Armata Română numind în fruntea MApN un afemeiat și o grupare de  acoperiți din MAI. În cei mai crânceni ani ai comunismului, 1948-1964, a fost distrusă Armata Română prin astfel de metode. Curvarii și netoții au eliminat atunci militarii de carieră ai Armatei Române. Aș spune că este un atac securistic, dar aș jigni Securitatea din ultimii ani ai lui Ceaușescu. Niciodată un depravat sau un dubios din Miliție nu ar fi ajuns să conducă în preajma lui 1989 Armata Română. Ce veți citi întrece orice diagnostic de nebunie.

 V-am povestit de curând despre Dan Chirică, piztolarul din MAI impus politic ca secretar de stat la MApN, acesta având experiență în trageri la țintă piept și țintă între picioare și având obiceiul, atât de bine patentat de baronii PSD, de a oferi poziții de stat ca răsplată pentru pozițiile de pat. Acest obsedat care combină funcția organului genital cu funcțiile publice a produs o dată cu numirea lui nepotrivită la MApN o babiloniadă nemaivăzută în Armata Română. Priviți cu atenție această fotografie:

Este din biroul de la MApN al lui Dan Chirică, extras strategic din MAI după evenimentele din 10 August  (oare de ce?) și impus în fruntea Armatei Române drept secretar de stat al MApN. Craiul muntelui lui Venus vădește porniri de exhibiționist pervers. Observați cum în biroul său de la MApN își ține expusă haina de funcționar al Poliției Române, ca să vadă orice general din Armată că este sub comanda unui… colonel-polițist. La gradul de colonel MAI a fost ridicat abia la sfârșitul anului ce abia a trecut, până atunci fiind locotenent-colonel. În ce țară din NATO ajunge un ofițeraș de la Interne să comande unor generali de armată? Lăsăm de-o parte apucăturile de libidinos care nu-l calificau să fie nici paznic de bloc. Unde s-a mai pomenit ca armata unei țări NATO să dea raportul unui polițist, unde s-a mai pomenit ca acel polițist să și sfideze cu ținuta lui pe generalii care-i intră în birou?

Fotografia aceasta este pornografie la adresa Armatei Române

 Domnul în costum negru și cu barbă de înmormântare din dreapta lui Chirică nu-și expune uniforma, fiindcă a lucrat la serviciul acoperiților din MAI. Se numește Dorin Grosu, a fost ofițer la „Doi șʹun sfert”, director adjunct al unei structuri de la „Doi șʹun sfert” și este probabil cel mai tânăr pensionar din MAI, poate chiar și din țară, de la orice slujbă de stat. Domnul Grosu are o carieră subțire, de doar…17 ani de muncă. După doar 17 ani de muncă primește o pensie de minim 2.500 de euro. (aflăm exact zilele astea, nu am vrut să vă băgăm în infarct din prima) Este un pensionar așa, mai la pubertate, când apar diverse semne noi în viața unui băietan. La 17 ani de muncă adolescentinul pensionar s-a trezit așadar cu multe lichidități în dreptul buzunarului de la pantalon, lună de lună. Bietul tinerel pensionar, ca orice june care-și începe viața profesională abia când iese la pensie, a primit un locșor de muncă, fiindcă tinerii pensionari sunt încurajați să nu plece din țară. Sărăcuțul de el a fost cooptat de gașca amărâților din PSD, care nu poate să stea liniștită, vorba cântecului, nici la pensie. În 2018, pensionarul cu 17 anișori de muncă a fost pus consilier al Ministrului Economiei, somitatea aia numită Andrușcă. Avântul lui de tânăr pensionar de stat angajat la stat l-a propulsat automat în postura de șef la Șantierul Naval Mangalia, unde statul este de curând acționar majoritar. Of, of of, sărăcuțul de el, făcea bani de o vacanță la șantierul ăla unde unii și-au îngropat viața. O vacanță lungă în Dubai, căci administratorii Damen iau 3.500 lei pe lună.

Dragi militari care luptați în Afganistan cu riscul de a nu vă mai revedea copiii, puteți sta drepți la întoarcerea în țară în fața acestui parvenit îmbuibat după  doar 17 ani de muncă? Voi vă acoperiți de glorie, știu, și gloria vă ține loc de orice. Puneți-le glorie în farfurie copiilor voștri, încercați să luați cu gloria voastră credit de la bancă pentru o amărâtă de mașină, iar de 8 Martie cumpărați un cadou frumos cu gloria voastră iubitei soții care vă plânge de dor cu lunile… Fiți fericiți chiar și atunci când veniți în sicriu acoperiți de glorie! Căci în acea zi un ofițer acoperit din MAI va saluta în grabă sicriul vostru acoperit de drapel. Va fi obligat să vină la catafalcul vostru și va fi plătit gros pentru ziua în care vă dă salutul morții. Dorin Grosu, pensionarul MAI angajat la MApN ca mare șef, va încasa doar pentru acea zi de doliu într-o familie de militar cât pensia de urmaș pe o lună a copilului rămas fără tată.

Generali ai Armatei Române, ofițerul MAI care vă este șef trebuie salutat cu un „Să trăiți” regulamentar! Urați-i din suflet, nu are decât 17 anișori de muncă, să trăiască așadar mult ca să se bucure de pensia mare și de salarii multe de la stat.

Și nu e tot, „Doi șʹun sfert” oferă sex în grup Armatei Române

 Proaspătul colonel MAI Mihai Chirică care dă la cipcirică nu putea să umilească Armata Română doar cu haina lui pusă la vedere în biroul de la MApN, având ca ajutor un cârlan pensionar din „Doi șʹun sfert”. A mai luat încă un organ de nădejde de la „Doi șʹun sfert”, pe care l-a făcut șeful lui de cabinet. La cabinetul de la MApN, să nu uitați cumva unde este biroul cu haina de polițist a lui Chirică Cipcirică! Șeful de cabinet al acestui piztolet este… Marius Toader, fostul șef de personal de la „Doi șʹun sfert”. Șef de personal de la acoperiții din MAI, ca să-i acopere de respect pe militarii MApN! Dacă tot au venit grup de la „Doi șʹun sfert” pe capul Armatei Române, de ce au venit trei? Nu puteau să vină doar doi ofițeri MAI și un sfert, cum ar fi un câine polițist? Păi ce, un câine polițist nu poate fi șef peste Statul Major al Armatei Române? Veți spune că nu are CV bun câinele polițist. Și este adevărat, câinele polițist nu ar avea trecut în cariera lui de câine polițist cumpărarea unui telefon mobil personal din banii „Doi șʹun sfert”, cum are la activ și cum a avut la dosarul de la DNA șeful acoperiților, Marius Toader. Când un câine polițist va învăța să fure telefoane mobile din banii unui serviciu secret va putea fi șef peste generali de Armată. Altfel nu are calificarea necesară… Dacă își respectau denumirea de „Doi șʹun sfert” și veneau pe capul Armatei doi ofițeri de la MAI și un câine polițist, mai trăgeam speranțe că unul măcar va fi loial menirii lui de a prinde hoți. Așa, cu trei ciudați ofițeri MAI, unul ahtiat de cipcirică, unul gros la teșcherică și altul cu dosar de șpăgulică situația se complică. Chiar așa rău a ajuns țara aceasta? Chiar nu se găseau trei câini polițiști neacoperiți să fie puși în fruntea Armatei Române? Era cea mai liniștitoare numire politică la MApN cu personal impus politic de la „Doi șʹun sfert”.

Mânca-i-ar „Lupii negri”* de cârtițe ordinare!

(Va urma)

*Batalionul 151, Războieni

Alexandru Căutiș

 

Hits: 19513

3 thoughts on “Exclusiv! Acoperiții din „Doi șʹun sfert” au acaparat Armata Română

 • February 15, 2019 at 8:58 am
  Permalink

  Domnule Căutiș,
  Procesul supravegherii armatei de către structurile de informații naționale a început cu numirea primului ofițer de informații (general în rezervă) numit Tinca Ghe, la conducerea ministerului de război. Iliescu se temea de armată. Cum se tem și cei doi fătălii ai coaliției aflată la guvernare. Numirile la vârful armatei au continuat și, după cum vedeți, continuă. Înființarea structurii de informații la MAI (militarizată) încalcă toate canoanele democrației, polițiștii nefiind militari, așa după cum pretinde „pizdolarul” dvs. Acel grad polițienesc care îmbracă ostentativ scaunul de secretar de stat la MApN este grad de comisar și nu militar. Structura de informații a MAI a fost și este controlată de SRI. Actualul director al DGPI (Direcția Protecție Internă- reînființată recent sub statut militar) provine din efectivele SRI. Probabi că și acești obraznici- infatuați, aruncați informativ-operativ la MApN , au trecut pe la cursurile de la Ggrădiștea sau Brănești. Pe vremea Directorului dezexorcist al DGIA, Radici Francisc, s-a întâmplat la fel. Probabil că în cadrul DGIA mai sunt strcurate fantome. Ce nu știu diriguitorii politici aflați la putere este faptul că în structurile de informații militare există un filon de ofițeri de intelligence adevărați, care nu vor permite niciodată acestor canalii să intre în bucătăria armatei. Această poză, sugerând o ipostază caricaturală, spune totul despre ticăloșia politică a PSD. Sunt convins că acești burtăverde au tehnică de ascultare peste tot, inclusiv atunci când trag apa la WC. Ei sunt lăsați să creadă că armata va fi umilită prin aceste numiri bezmetice, numai că aceste bile negre se inventariază de militari și, la un moment dat, se vor opri în capul analfabeților politici, sau pe epoleții aurii ai unor scenariști (puțini la număr) din SIE și SRI.
  Felicitări pentru articol!

  Reply
 • February 16, 2019 at 8:24 am
  Permalink

  Domnule, chiar este adevarat ce ati scris aici?

  Reply
 • February 17, 2019 at 9:16 pm
  Permalink

  Cine sunt de regula cei ce nu se bazeaza pe fortele, pardon, faptele sale ?
  Cine se aduna in haita sa-si mareasca puterea si astfel spre a ataca din lasitate ?
  Cine sunt cei ce se feresc de confruntari individuale, fatise cu indivizi capabili ?
  Cine sunt cei care astfel adunati in haita, acapareaza posturile de conducere, pardon, de putere, si i-si extind astfel influienta si au intotdeauna nevoie de spete cu influienta ?
  Raspunsul nu poate fi decat unul singur:
  INCAPABILII !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *