De Ziua Poliției Române, mai mulți ofițeri de poliție au postat acest mesaj: „La mulți ani Poliției, dar FĂRĂ ȘEFI HOȚI”

25 Martie este Ziua Poliției Române, moment festiv și de purtat discuții la un pahar de șampanie prin MAI. Ca să nu uite un important subiect demn de această zi, mai mulți ofițeri au făcut să circule pe mail-urile interne mesajul din titlu. Pentru cine nu a înțeles despre ce „hoți-șefi” din Poliție este vorba, autorii mesajului au dat și detalii:

„Îi știți pe șefii-hoți: aceia care au făcut carieră pe baza unor diplome false, a unor doctorate furate, a unor proptele de toate felurile, a unor minciuni și, poate, șpăgi. Sunt cei care sunt puși să prindă infractori, conform fișei postului, dar sunt ei înșiși infractori. Sunt cei care, prin prisma propriei cariere, în loc să stopeze infracțiunile, le încurajează. Poate un hoț să prindă hoții? Nu, un hoț va vrea să elimine adevărații polițiști. De aceea e bine să nu avem șefi-hoți, noi, cei care vrem să fim cu adevărat polițiști! Cătălin Ioniță, șeful DGA, și-a plagiat teza de doctorat. Poate el să conducă structura care prinde corupții din Poliția Română? Azi am aflat din presă că și rectorul Academiei de Poliție, Adrian Iacob, și-a plagiat propria teză de doctorat. Un hoț conduce Academia, instituția care a girat doctoratul hoțului care conduce DGA și noi vrem să avem o poliție curată, care să prindă infractorii?La mulți ani adevăraților profesori de la Academia de Poliție, la mulți ani adevăraților polițiști! Pentru restul, să-și ureze ei între ei de Ziua Infractorului Român…”

Hits: 615

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *