Exclusiv! USR a început campania electorală cu afișe mincinoase

Un mesaj intern ce ne-a parvenit de la cineva din anturajul USR dezvăluie intenția acestui partid, de așa-zis oameni cinstiți, de a denigra PNL-ul printr-o serie de afișe pe care nu și le vor asuma. Le vor pune pe stâlpii și gardurile unde se anunță spectacole de teatru, filme, concerte. Pe respectivele spații neelectorale merge și puțin circ politic făcut de păcălici… Iată mesajul care a fost dat în rândul useriștilor:
“Materialul intern de la USR.Scopul campaniei: Promovarea mesajului că PNL crește taxele, pentru a informa comunitățile și a stimula dezbaterea publică. Ne bazăm pe impactul puternic pe care afișele îl vor avea a doua zi asupra oamenilor pe stradă în toate orașele țării.

Detalii ale acțiunii:

  • Data și ora: 4 decembrie
  • Afișele: Vor fi furnizate și distribuite la filiale în cursul zilei de azi. (28.11.2023)
  • Locurile de afișaj: Alegeți zonele de afișaj urban, unde există deja afișe pentru teatre, spectacole sau zone amenajate. Va rugam sa nu lipiti pe statiile de transport in comun, pe stâlpi sau pe echipamente ale primariilor sau furnizorilor de utilitati. Locurile cele mai potrivite sunt gardurile santierelor sau terenurilor abandonate, acolo unde se lipesc in mod uzual afise pentru spectacole. Este important sa lipiti mai multe afise in acelasi loc, nu doar cate unul. (Vedeți exemple din atașament)
  • Grupuri de lucru: Organizați grupuri de oameni pentru a efectua afișajul în aceeași seară ( 4 decembrie ) în toate orașele importante.

Instrucțiuni:

  • Distribuirea afișelor: Asigurați-vă că fiecare grup are suficiente afișe pentru a acoperi zonele desemnate.
  • Impanizarea orașelor importante: Prioritatea este să acoperim cât mai multe zone importante în orașe.
  • Flexibilitate: Dacă este necesar, adaptați planul și distribuiți afișele în funcție de nevoile specifice ale fiecărui oraș.

Vă rugăm să ne țineți la curent cu progresul și să furnizați rapoarte detaliate după finalizarea acțiunii. Vă rugăm să fotografiați locurile în care ați lipit și să ne transmiteți pozele ca să putem urmări efectul lor în toată țara. Țineți legătură cu regionalii voștri de pe zona.
Contăm pe dedicația și pasiunea voastră pentru a face această campanie un succes. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Mulțumim pentru angajamentul vostru și pentru contribuția la această inițiativă importantă.”

Hits: 25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *