Primele declarații ale lui Nicolae Ciucă din noua sa poziție de președinte al Senatului

Într-o declarație făcută marți, după ce a fost ales președinte al Senatului, Nicolae Ciucă a mulțumit pentru votul de încredere și a asigurat că activitățile pentru atingerea obiectivelor politice stabilite la nivelul coaliției vor continua.

“În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru modul în care ați sprijinit activitatea Guvernului României începând de la momentul în care Senatul și-a intrat în mandat”, a declarat Nicolae Ciucă după vot. El a evidențiat și apreciat sprijinul oferit de Parlamentul Guvernul pentru a îndeplini obiectivele din programul de guvernare. Cu atât mai mult cu cât programul de guvernare nu s-a axat doar pe partea de administrare zilnică a țării, ci și pe obiectivele care au avut nevoie de finanțare din bugetul de stat și fonduri europene. Adaptarea cadrului legislativ la programul de reforme al României este ajutorul concret dat de Parlament.

“Doresc să vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de încredere și să vă asigur că, din această poziție, împreună cu dumneavoastră, vom continua activitatea pentru a atinge obiectivele politice stabilite la nivelul coaliției și pentru a sprijini întreaga activitate guvernamentală. Avem proiecte care nu fac altceva decât să continue modernizarea și dezvoltarea României. Pentru aceasta, trebuie să ne desfășurăm activitățile și să găsim soluțiile necesare pentru a facilita, din punct de vedere legislativ, tot ceea ce înseamnă obiectivele acestui proiect național”, a declarat Nicolae Ciucă.

Hits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *